Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Gata am terminat cu camara;au mai ramas muraturile si varza dar mai tarziu;pentru gogosari stiu ca fiecare are reteta personala dar va dau si reteta mea
Gogosarii taiati in jumatati sau sferturi,depinde cat sunt de mari si spalati;conopida desfacuta in buchetele si spalata sub jet de apa rece;
in borcane curate se pun intercalat,un rand de gogosari,un rand de conopida,apoi restul ingredientelor,bucatele de dafin,semintele,hreanul taiat suvite,si ardeiul rondele;
intr-o oala se fierbe otetul cu apa,zahar,si sare,dupa ce s-a racit se toarna peste gogosari,se infileteaza bine apoi se pun borcanele la bain-marie pentru 10-15min din momentul in care incepe sa fiarba apa;
se lasa in apa sa se raceasca sau se pun in patura,dupa care merg la camara.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult